RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido, recepty Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido, Hovězí, nudličky, na, slanině, dýní, Hokkaido


Recept na Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido

Recept na Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
550 g masa vhodného na roštěnky/požila jsem kližku 100 g Anglické slaniny 150 g dýně/již očištěné 50 g celeru/kdo nemá rád,vynechá ½ citronu-šťáva a nastrouhaná kůra 1-2 stroužky česneku 1 malá cibule 1 lžička mletého zázvoru 1 lžíce oleje 1 silnější plátek másla 2 lžíce nasekaných zelených bylinek sůl podle potřeby.

Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido

Recept na Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido:
Očištěné maso nakrájíme na plátky, paličkou na maso po obou stranách naklepeme a nařežeme na nudličky. Maso poprášíme zázvorem, promícháme a necháme chvilku uležet. Mezitím očistíme zeleninu. Dýni oloupeme, vydlabeme dužinu se semínky a dýni nakrájíme na drobné kostičky. Plátek celeru také nakrájíme na drobné kostičky a česnek na tenké plátky. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, slaninu na úzké nudličky. Do hrnce s rozehřátým olejem dáme na 4minuty orestovat cibuli se slaninou. Přidáme česnek a necháme provonět. Pak přidáme nudličky masa a necháme prudce zatáhnout. Mírně osolíme, zalijeme citronovou šťávou, podlijeme 150ml horké vody a dusíme doměkka. Během dušení doléváme horkou vodu. Pokud budeme připravovat v papiňáku, postupujeme úplně stejně, jen na podlití použijeme 300ml horké vody. Papiňák uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu dusíme na slabém plameni 40minut. Než bude maso měkké, připravíme si zeleninu. Na pánev dáme rozehřát plátek másla. Přidáme kostičky dýně a celeru a zasypeme nastrouhanou citronovou kůrou. Promícháme a bez podlívání restujeme 8minut. Do hrnce s měkkým masem dáme orestovanou zeleninu, pánev vypláchneme malým množstvím vody a přidáme k masu. Podle potřeby zredukujeme množství šťávy na požadovanou hustotu, dochutíme a přidáme bylinky. Podáváme s opečenými bramborami.

Poznámka k receptu na Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido:
Jako přílohu jsem připravilahttp://www.toprecepty.cz/recept/13016-brambory-z-p... Dnes k nám nečekaně zavítala milá návštěva z“Topek“. Měla jsem vytažené 3 roštěnky z kližky, pro 4lidi to bylo málo a za 30minut jsme čekali na zazvonění u dveří. Takové fofry jsem už dlouho neměla:-) Improvizace se povedla, všichni jsme si pochutnali a celé odpoledne prokecali:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 14.04.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 550 g masa vhodného na roštěnky/požila jsem kližku 100 g Anglické slaniny 150 g dýně/již očištěné 50 g celeru/kdo nemá rád,vynechá ½ citronu-šťáva a nastrouhaná kůra 1-2 stroužky česneku 1 malá cibule 1 lžička mletého zázvoru 1 lžíce oleje 1 silnější plátek másla 2 lžíce nasekaných zelených bylinek sůl podle potřeby
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí nudličky na slanině s dýní hokkaido, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí nudličky na slanině s dýní Hokkaido

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist