|
Recept na Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou)
Recept na Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou) je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Hovězí líčka 500 gr kořenová zelnina víno červené majoránka sůl, pepř, bujón, cibule (povidla).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou)
Recept na Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou): Líčka nakořeníme, zprudka opečeme na oleji a vyjmeme. V tom samém oleji orestujeme zeleninu vč. cibule do tmava a podlijeme bujonem a vínem. Do takto připraveného základu vložíme líčka a pečeme v troubě 2,5 hodiny cca 140 stupnů dokud nejsou líčka měkké. Vyjmeme a základ přepasírujeme. Tento základ rozředíme dle potřeby vínem a bujonem, provaříme dochutíme solí a pepřem případně lžící povidel. Podáváme s bramborami, kaší, noky, rýží nebo chlupatými či jinými knedlíky.
Poznámka k receptu na Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou): Určitě bych si pochutnala
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Katak
- Datum vložení: 23.12.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Hovězí líčka 500 gr kořenová zelnina víno červené majoránka sůl, pepř, bujón, cibule (povidla)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí líčka dušené na víně s majoránkou (čerstvou)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|