RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Hovězí guláš v troubě se zeleninou.

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Hovězí guláš v troubě se zeleninou., recepty Hovězí guláš v troubě se zeleninou., Hovězí, guláš, troubě, se, zeleninou.


Recept na Hovězí guláš v troubě se zeleninou.

Recept na Hovězí guláš v troubě se zeleninou. je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Hovězí guláš v troubě se zeleninou. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg hovězího na guláš (kližka, krk apod) 3 cibule, 5 stroužků česneku 1 PL sladké papriky PL gulášové papriky 1 KL uzené papriky (lze vynechat) (dle vlastní chuti pálivou papriku, chilli pro milovníky ostřejší chuti) 2 PL plnotučné hořčice Asi 1,5 l vývaru (nebo 1, 5 l vody a 2 kostky bujonu bez glutamátu), černý pepř a sůl podle chuti balíček Mochovské zeleniny – 350 g (hrášek, květák, kukuřice, fazolky) chlebová mouka nebo chléb na zahuštění.

Hovězí guláš v troubě se zeleninou.
Zvětšit obrázek

Recept na Hovězí guláš v troubě se zeleninou.

Recept na Hovězí guláš v troubě se zeleninou.:
Troubu předehřejeme na 200 °C. Maso nakrájíme na kostky, cibuli a česnek nasekáme na kousky. Do pekáče dáme maso, cibuli, česnek, hořčici a veškeré koření a důkladně promícháme. Zalijeme vývarem, pokud nemáme, rozdrobíme na povrch bujon a zalijeme vodou – maso by mělo být protopeno, ne přelito a opět promícháme. Povrch zakryjeme alobalem a přiklopíme vhodnou poklicí, pekáčkem atd. V troubě necháme bez jakékoli kontroly a míchání 90 minut. Po této době odklopíme (pozor na opaření od alobalu!!!!), zkontrolujeme měkkost masa a chuť omáčky – případně dochutíme. Pokud je maso ještě tuhé (záleží na jakosti masa), ještě zakryjeme a vrátíme tak na 20 min. do trouby.¨ Potom v trošce vody rozmícháme mouku, nebo nastrouháme patku tvrdšího chleba na zahuštění, vsypeme sáček zeleniny a už bez alobalu přiklopíme a vrátíme do trouby. Necháme dojít cca 10 min., zkontrolujeme chutě, troubu vypneme. Servírujeme jen s chlebem, nebo i s knedlíky, případně jinou naší oblíbenou přílohou. Kdo má rád pivečko, k tomu bude jako říz!!!!!! Pokud nám zbude na rozležení, po 2 dnech je to přímo mana nebeská ;-)) - zapomněla jsem porci pro kamarádku v lednici (nepřišla, ale přišel na ni manžel po těch 2 dnech a spokojeně debužíroval ;-))

Poznámka k receptu na Hovězí guláš v troubě se zeleninou.:
Colombo65: Když ona zelenina dodává masu a omáčce přece jen šmrnc, stejně jako bylinky, co si budeme povídat, že... . Navíc ta zelenina je uvedena už v názvu guláše, tak se tam dá očekávat.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí guláš v troubě se zeleninou., kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 08.02.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1 kg hovězího na guláš (kližka, krk apod) 3 cibule, 5 stroužků česneku 1 PL sladké papriky PL gulášové papriky 1 KL uzené papriky (lze vynechat) (dle vlastní chuti pálivou papriku, chilli pro milovníky ostřejší chuti) 2 PL plnotučné hořčice Asi 1,5 l vývaru (nebo 1, 5 l vody a 2 kostky bujonu bez glutamátu), černý pepř a sůl podle chuti balíček Mochovské zeleniny – 350 g (hrášek, květák, kukuřice, fazolky) chlebová mouka nebo chléb na zahuštění
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí guláš v troubě se zeleninou., pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí guláš v troubě se zeleninou. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí guláš v troubě se zeleninou.

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist