|
Recept na Hodslavská řezanka
Recept na Hodslavská řezanka je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Hodslavská řezanka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5 kg hovězí maso zadní, 3 ks cibule, 1 sklenice zeleninová směs Moravanka, hrst sušené houby ( nebo žampiony, hlíva), 1 ks masox, 2 lžíce rajský protlak, 2 ks bobkový list, sůl, mletý pepř, sádlo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Hodslavská řezanka
Recept na Hodslavská řezanka: Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, přidáme masox, který rozpustíme, poté přidáme na nudličky nakrájené maso, zarestujeme a až pustí šťávu přidáme rajský protlak, opepříme a pod pokličkou za občasného podlévání horkou vodou dusíme do poloměkka. Přidáme houby, celou Moravanku a dusíme do měkka. Podáváme s bramboráčky.
Poznámka k receptu na Hodslavská řezanka: http://www.hodslavice.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hodslavská řezanka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jenda1
- Datum vložení: 05.03.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 0,5 kg hovězí maso zadní, 3 ks cibule, 1 sklenice zeleninová směs Moravanka, hrst sušené houby ( nebo žampiony, hlíva), 1 ks masox, 2 lžíce rajský protlak, 2 ks bobkový list, sůl, mletý pepř, sádlo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hodslavská řezanka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hodslavská řezanka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hodslavská řezanka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|