|
Recept na Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku
Recept na Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřový jazyk, vepřové srdce, cibule , trochu sádla, pálivá paprika nebo čili, pepř, sůl, špeka oregána, špetka provensálského koření, špetka tymiánu, 4 kuličky nového koření, 2 bobkové listy, majoránka..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku
Recept na Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku: Nejprve si dáme na půl hodinky povařit jazyk v osolené vodě. Po půlhodince ho vytáhneme, odstraníme z něho kůži a jiné nečistoty a nakrájíme na kostky. Vývar z něho si dáme stranou. Srdíčko zbavíme tuku a různých blan a taktéž nakrájíme na kousky. Na cca. 50 g sádla osmažíme do hněda nakrájenou větší cibuli. Až je akorát, tak tam dáme nakrájené syrové srdíčko a necháme maso zatáhnout. Poté k němu přidáme ten nakrájený uvařený jazyk. Podlejeme vývarem z jazyka (který udržujeme teplý na mírném plamínku v jiném kastrůlku), osolíme, lehce opepříme, přidáme již zmíněné koření (dle vaší chuti) a dusíme. Občas podléváme vývarem. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem.
Poznámka k receptu na Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku: Můžeme taktéž přidat fazole. Taky to není špatný. Pokud vaříme guláš pro více lidí, tak místo jednoho jazyka a srdíčka dáme dva/dvě .
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cekrops (Víťa)
- Datum vložení: 24.10.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: vepřový jazyk, vepřové srdce, cibule , trochu sádla, pálivá paprika nebo čili, pepř, sůl, špeka oregána, špetka provensálského koření, špetka tymiánu, 4 kuličky nového koření, 2 bobkové listy, majoránka.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Guláš z vepřového srdíčka a jazyka po myslivecku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|