|
Recept na Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou
Recept na Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 konzerva achátových šneků (400 g), 1 lžice olivového extra virgin oleje, 2 menší cibule, 1 chilli paprička, 2 stroužky česneku, 0,1 l bílého vína, provensálské bylinky, sůl, pepř, pažitka na nádivku: 3 lžice másla, 1 žloutek, 1 bílek, 1 houska, 2 lžíce smetany, 50 g anglické slaniny, lžíce nasekaných bylinek (petrželka, pažitka, tymián), 2 stroužky česneku, bílý pepř, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou
Recept na Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou: Šalotku orestujeme na rozpáleném oleji do růžova a přidáme nakrájenou chilli papričku. Potom prolisovaný česnek a až zesklovatí, okapané šneky, které podlijeme vínem, lehce osolíme, opepříme a přidáme sušené provensálské bylinky a pažitku. Všechno důkladně promícháme a zlehka podusíme. Připravíme si nádivku: Povolené máslo vyšleháme se žloutky, trochou soli a bílého pepře. Přidáme čerstvé nasekané bylinky, prolisovaný česnek, opražené kostičky z housky, navlhčené smetanou, nadrobno nakrájenou a opraženou slaninu, promícháme a na závěr opatrně spojíme se sněhem z bílku. Na dno zapékací misky dáme dušené šneky. Na ně naklademe nádivku a asi 20 minut zpékáme při teplotě 200° C. Hotové šneky podáváme s křupavou francouzskou bagetou.
Poznámka k receptu na Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou: evosheek:Nemůže, to můžou jen registrovaní
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 18.05.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 konzerva achátových šneků (400 g), 1 lžice olivového extra virgin oleje, 2 menší cibule, 1 chilli paprička, 2 stroužky česneku, 0,1 l bílého vína, provensálské bylinky, sůl, pepř, pažitka na nádivku: 3 lžice másla, 1 žloutek, 1 bílek, 1 houska, 2 lžíce smetany, 50 g anglické slaniny, lžíce nasekaných bylinek (petrželka, pažitka, tymián), 2 stroužky česneku, bílý pepř, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Gratinovaní šneci s bylinkovou nádivkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|