|
Recept na Glazovaná dýně po vietnamsku
Recept na Glazovaná dýně po vietnamsku je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Glazovaná dýně po vietnamsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
olej 3 stroužky česneku 1 lžíce cukru asi 4 cm čerstvého zázvoru 2 lžíce ústřicové nebo rybí omáčky 2 lžíce sojové omáčky ½ větší dýně hokkaidó, očištěné a nakrájené na kostičky čerstvý koriandr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Glazovaná dýně po vietnamsku
Recept na Glazovaná dýně po vietnamsku: Na rozpáleném oleji krátce opečeme česnek nakrájený na tenké plátky. Přidáme lžíci cukru a necháme ho zkaramelizovat. Poté přidáme sojovou omáčku, rybí omáčku a najemno nastrouhaný zázvor, promícháme a zasypeme na kostičky nakrájenou dýní. Důkladně promícháme, přiklopíme pokličkou a dusíme, než dýně změkne. V případě potřeby podlijeme velmi malým množstvím vody. Podáváme ozdobené čerstvým koriandrem.
Poznámka k receptu na Glazovaná dýně po vietnamsku: Inspirovala jsem se přímo ve Vietnamu, kde mi podobně upravená dýně moc chutnala. Hledala jsem pak na internetu recept, nakonec jsem jich zkombinovala několik a výsledek je sice "jen" podobná chuť, ale i tak je to moc dobré. Vyzkoušejte! Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Glazovaná dýně po vietnamsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: petram
- Datum vložení: 08.11.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: olej 3 stroužky česneku 1 lžíce cukru asi 4 cm čerstvého zázvoru 2 lžíce ústřicové nebo rybí omáčky 2 lžíce sojové omáčky ½ větší dýně hokkaidó, očištěné a nakrájené na kostičky čerstvý koriandr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na glazovaná dýně po vietnamsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Glazovaná dýně po vietnamsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Glazovaná dýně po vietnamsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|