|
Recept na Fazolková „smaženice“
Recept na Fazolková „smaženice“ je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční.
K přípravě Fazolková „smaženice“ budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 g mražených fazolových lusků 150 g žampionů 1 lžička rostlinného oleje 1 vejce + 1-2 bílky Bylinky, kmín, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Fazolková „smaženice“
Recept na Fazolková „smaženice“: Na rozehřáté pánvi potřené olejem restujeme doměkka fazolové lusky s pokrájenými žampiony, přidáme kmín a bylinky, podle potřeby podléváme trochou vody. Jakmile jsou lusky i houby měkké, přilijeme do směsi rozšlehané vejce s bílky a dále mícháme a restujeme, až jsou vejce hotová. Nebo můžeme fazolky přelít vejci naředěnými trochou mléka a vše zapéct jako omeletu. Vhodné pro redukční i udržovací režim jako oběd nebo večeře. Při udržování hmotnosti můžete přidat pečivo.
Poznámka k receptu na Fazolková „smaženice“: Druh: Recept vhodný pro redukci váhy i pro udržovací režim Hodnoty (pro 1 porci): Energetická hodnota: 1358 kJ Bílkoviny: 22 g Sacharidy: 30 g Tuky: 13 g Autorem je Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® Brno (www.komplimentinstitut.cz), který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 18letých zkušeností.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fazolková „smaženice“, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Institut kompliment
- Datum vložení: 17.08.2010
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční
- Suroviny: 350 g mražených fazolových lusků 150 g žampionů 1 lžička rostlinného oleje 1 vejce + 1-2 bílky Bylinky, kmín, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fazolková „smaženice“,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fazolková „smaženice“ - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fazolková „smaženice“
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|