Recept na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
Recept na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
8 tortillových placek 300 g vepřového masa z kotlet hrst červených fazolí 150 g čedaru 100 g černých oliv 1 velká cibule 1 krabička rajčatového pyré (Valfrutta) 2 lžíce rajského protlaku 1 lžička římského kmínu 1/2 lžičky chilli 1/2 lžičky sušeného oregana 1 lžíce másla kořenící směs s "mexickou" chutí olej pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
Recept na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi: Den předem namočíme fazole do studené vody a poté je uvaříme doměkka (cca 40-50 minut). Osolíme až uvařené. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme rajčatovým pyré. Přidáme protlak, římský kmín, oregano, chilli, pepř a sůl a dusíme na mírné teplotě 15 minut. Podle potřeby přidáme vodu. Maso nakrájíme na drobnější kostičky, osolíme, opeříme, zasypeme tzv. mexickým kořením a opečeme na oleji dohněda. Hotové smícháme s uvařenými fazolemi a pikantně dochutíme. Každou tortillovou placku chvilku rozpečeme na suché pánvi nebo v mikrovlnné troubě tak, aby se s ní dalo manipulovat (stáčet) a potřeme ji lžící rajčatové omáčky. Navrstvíme masovo-fazolovou směs, zasypeme strouhaným čedarem a stočíme do balíčků. Enchilady pokládáme do zapékací misky a jejich povrch potřeme zbylou omáčkou. Posypeme kolečky černých oliv a zbytkem sýra. Zapékáme v troubě vyhřáté na 200°C 15 minut. Podáváme horké.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 30.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 8 tortillových placek 300 g vepřového masa z kotlet hrst červených fazolí 150 g čedaru 100 g černých oliv 1 velká cibule 1 krabička rajčatového pyré (Valfrutta) 2 lžíce rajského protlaku 1 lžička římského kmínu 1/2 lžičky chilli 1/2 lžičky sušeného oregana 1 lžíce másla kořenící směs s "mexickou" chutí olej pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
|
|