|
Recept na Dušený patizon nakyselo
Recept na Dušený patizon nakyselo je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Dušený patizon nakyselo budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
patizon 1-2 stroužky česneku střik citronové šťávy a bílého vinného octa čerstvý kopr sůl, bílý pepř zakysaná smetana (cca 120g).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušený patizon nakyselo
Recept na Dušený patizon nakyselo: Patizon oloupat, odsemínkovat, nakrájet na kostky 2x2cm. V hrnci lehce podlít vodou a dusit (ne příliš dlouho!). Pak zastříknout citr.šťávou, octem, osolit, opepřit, přidat utřený česnek a smetany jen tolik, aby se kostky rovnoměrně obalily. Prohřát. Nakonec vsypat nasekaný kopr, odstavit a před podáváním nechat chvíli odležet. Servírujte s rýží, bramborem, pečivem...
Poznámka k receptu na Dušený patizon nakyselo: Opět jedno z jídel, které prostě neumím vyfotit lákavěji... Ale je to fakt výborná lehká večeře =) Pokud potřebujete spotřebovat i nějakou cuketu, přidejte ji! Zdroj: www.labuznik.com
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušený patizon nakyselo, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kanyla (Kamila)
- Datum vložení: 10.11.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: patizon 1-2 stroužky česneku střik citronové šťávy a bílého vinného octa čerstvý kopr sůl, bílý pepř zakysaná smetana (cca 120g)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušený patizon nakyselo,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušený patizon nakyselo - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušený patizon nakyselo
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|