Recept na Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea)
Recept na Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea) je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
na 1 osobu: 1/2 menšej cibule 1 strúčik cesnaku trochu oleja hrsť šruchy zelnej 1 paradajka soľ pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea)
Recept na Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea): Šruchu dobre vo viacerých vodách umyjeme, použijeme len mladé výhonky a prekrájame ich. Na oleji speníme na drobno pokrájanú cibuľu, pridáme na malé kocky pokrájanú paradajku, osolíme, môžeme trochu podliať a dusíme chvíľku. Pridáme pokrájaný cesnak a šruchu, okoreníme, dusíme cca 5 min, podľa potreby trochu podlievame vodou. Posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame ako prílohu, alebo aj ako hlavné jedlo s pečivom, topinkou a pod.
Poznámka k receptu na Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea): Niečo o šruche:http://www.prostezdravi.cz/antioxidanty-omega-3-vi...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 23.09.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: na 1 osobu: 1/2 menšej cibule 1 strúčik cesnaku trochu oleja hrsť šruchy zelnej 1 paradajka soľ pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušená šrucha zelná - portulák (portulaca oleracea),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea)
|
|