|
Recept na Drůbeží tlačenka (ze zbytků)
Recept na Drůbeží tlačenka (ze zbytků) je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Drůbeží tlačenka (ze zbytků) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1kg drůbežího masa (slepice), 6ks syrových a 4ks natvrdo uvařených vajec, 0,5kg kabanosu nebo špekáčků, 1 kávová lžička pepře, 1 lžička soli, 1 lžička majoránky, 1 lžička drceného kmínu, 2 lžičky grilovacího koření, 2 lžičky vegety, 0,5kg drůbežích jater, 0,5kg vepřové kůže..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Drůbeží tlačenka (ze zbytků)
Recept na Drůbeží tlačenka (ze zbytků): Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže apod.) a vepřovou kůži uvaříme. Maso obereme s kostí (necháme na kousky) vepřovou kůži pomeleme. Kabanos a uvařena vejce nakrájíme na kostky, přidáme koření a vše promícháme. Přidáme syrová vejce, očištěná a nakrájená drůbeží játra a opět promícháme.Podle potřeby přidáme asi 1dcl vývaru z kůže a podle chuti přisolíme. Směs naplníme do tlačenkových střev a vaříme 20 minut na jedné a 20 minut na druhé straně. Po uvaření necháme tlačenku vychladnout.
Poznámka k receptu na Drůbeží tlačenka (ze zbytků): Tlačenka ze zbytků proto, že hodně používám drůbeží maso (kuřecí čtvrtky), nakupuju ve velkém a polovinu vykostím o stáhnu z kůže. Tak 10kg měsíčně.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží tlačenka (ze zbytků), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jurajda
- Datum vložení: 31.01.2010
- Počet porcí: 1 kralik
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 1kg drůbežího masa (slepice), 6ks syrových a 4ks natvrdo uvařených vajec, 0,5kg kabanosu nebo špekáčků, 1 kávová lžička pepře, 1 lžička soli, 1 lžička majoránky, 1 lžička drceného kmínu, 2 lžičky grilovacího koření, 2 lžičky vegety, 0,5kg drůbežích jater, 0,5kg vepřové kůže.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží tlačenka (ze zbytků),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží tlačenka (ze zbytků) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží tlačenka (ze zbytků)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|