|
Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží
Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Dršťková polévka z kuřecích kůží budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Uvařené kuřecí kůže, cibule, česnek, majoránka, jíška z hladké mouky (třeba z kuřecího sádla-viz pozn.), sůl, pepř, mletá červená paprika, sádlo (třebas to vyvařené kuřecí-viz pozn.), kmín..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží
Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží: Uvařené kuřecí kůže nakrájíme na slabé proužky. Vývar si necháme na zalití polévky. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme mletou papriku, nakrájené kůže, zalijeme vývarem, přidáme česnek, majoránku a zahustíme jíškou. Podle chuti osolíme a opepříme, kdo má rád, přidá do varu i kmín.
Poznámka k receptu na Dršťková polévka z kuřecích kůží: Kuřecí kůže jsou hodně tučné! Ale levné!!! Proto je vezmeme (vcelku!) a dáme uvařit do většího hrnce spolu s vodou. Dáme hrnec vychladit, třebas i do lednice (vystydlý!) a s povrchu sebereme sestydlé kuřecí sádlo, je ho silná vrstva. To uschováme a můžeme z něj udělat třeba jíšku do zásoby (do lednice). Kuřecí kůže vyjmeme z vývaru, necháme okapat a dále zpracujeme podle receptu. Recept poskytla a sama vyzkoušela (a donesla i na košt) naše "matka představená", paní Naďa Schw., výtečná to kuchařka ze staré školy. Kilo kuřecích kůží stojí pák kaček a jestli se chcete před výplatou levně "nadlábnout", pořídíte hrnec dršťkovky za desetikačku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dršťková polévka z kuřecích kůží, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ejajama
- Datum vložení: 26.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Uvařené kuřecí kůže, cibule, česnek, majoránka, jíška z hladké mouky (třeba z kuřecího sádla-viz pozn.), sůl, pepř, mletá červená paprika, sádlo (třebas to vyvařené kuřecí-viz pozn.), kmín.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dršťková polévka z kuřecích kůží,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dršťková polévka z kuřecích kůží - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dršťková polévka z kuřecích kůží
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|