|
Recept na Domácí kečup bez konzervantů
Recept na Domácí kečup bez konzervantů je zařazen v kategorii omáčky.
K přípravě Domácí kečup bez konzervantů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2000 g rajčat 250 g neloupaných jablek 250 g cibule 1 lžíce soli 125 ml octa 1 lžíce sladké papriky 1/2 lžíce pálivé papriky nebo 1 feferonka 5 hřebíčků 5 kuliček nového koření 5 kuliček pepře 150 g cukru sklenice, do kterých domácí kečup nalijeme.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí kečup bez konzervantů
Recept na Domácí kečup bez konzervantů: Rajčata, neloupaná jablka a cibuli nakrájíme na kolečka a dáme vařit s octem, solí, paprikou, hřebíčkem, novým kořením, pepřem na 1,5 hodiny. Poté přidáme cukr a vaříme odkryté ještě dalších 15 minut, nebo i déle, aby kečup získal potřebnou hustotu. Po uvaření vše rozmixujeme, přecedíme, nalijeme do sklenic a sterilizujeme.
Poznámka k receptu na Domácí kečup bez konzervantů: Domácí kečup používáme ke stejným pokrmům, jako koupený.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí kečup bez konzervantů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: PetraS
- Datum vložení: 17.12.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Omáčky
- Suroviny: 2000 g rajčat 250 g neloupaných jablek 250 g cibule 1 lžíce soli 125 ml octa 1 lžíce sladké papriky 1/2 lžíce pálivé papriky nebo 1 feferonka 5 hřebíčků 5 kuliček nového koření 5 kuliček pepře 150 g cukru sklenice, do kterých domácí kečup nalijeme
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí kečup bez konzervantů,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí kečup bez konzervantů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí kečup bez konzervantů
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|