RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Čínská klasika sladkokyselá ryba

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Čínská klasika sladkokyselá ryba, recepty Čínská klasika sladkokyselá ryba, Čínská, klasika, sladkokyselá, ryba


Recept na Čínská klasika sladkokyselá ryba

Recept na Čínská klasika sladkokyselá ryba je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Čínská klasika sladkokyselá ryba budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500 g rybie filety marinada:1 lyzica lahka soja omacka 1 lyzica ryzove vino 1/2 lyzicky 5 koreni zmes 2 lyzice maizena 1 vajicko na obalovanie olej na vysmážanie omacka: 4 lyzice ananásová šťava 4 lyzice voda 2 lyzice ryzovy ocot alebo biely jemny( len jedna) 2 lyzice lahka soja omacka 2 lyzice kečup 2 lyzice ryzove vino shaoxing alebo polosladke desertne 1 lyzica cukor práškový zelenina: 1 cm zazvor cerstvy 1 cibula mala 3 jarna cibulka 1 paprika masita 150 gananasove kusky 100 g fazulove klicky ( mungo ) 1 strucik cesnak sol,mleté čierne korenie 2 lyzice olej rastlinny.

Čínská klasika sladkokyselá ryba
Zvětšit obrázek

Recept na Čínská klasika sladkokyselá ryba

Recept na Čínská klasika sladkokyselá ryba:
1-Rybacie file pokrajame na kocky a dame do misky a posypeme cinskou mletou zmesou 5 koreni ( to je skorica, klincek, koriander, cierne korenie a nove korenie).Pridame lahku sosjovu omacku premiesame a nechame marinovat cca 30 minut. 2-Marinovane kusky ryby obalime v dvoj obale, maizena a vajicko a dame vyprazat do zlatista do rastlinneho oleja.Hotove odlozime na papierovu servitku . 3-V miske si pripravime omacku kde poriadne zmiesame maizenu , vodu, stavu z ananasoveho kompotu ( ked mame stavu z cerstveho ananasu pridame viac cukru 2 lyzice), kecup, ryzovy ocot, ( slovensky je moc ostry , jemnejsi biely alebo vinny ako nahradu), ryzove vino (alebo sherry desertne vino polosladke ),Odlozime na stranu. 4-Do zohriateho oleja vo woku dame nakrajanu cibulu zazvor na drobno nakrajany a pretlaceny cesnak.Oprazime kratko cca 1 minutu. Pridame na drobno nakrajanu papriku ( masitu ) a jarnu cibulku . Tradicne po cinsky sa to opraza len tak 2-3 minuty ze paprika je stale polochrumkava.Na konie pridame prehriat omyte fazulove klicky ( nemusia byt). 5-Pridal som do zeleniny pripravenu omacku a poriadne premiesal a nechal prevarit. Ochutil podla potreby a primiesal vyprazane rybacie kusky a hned serviroval s ryzou.

Poznámka k receptu na Čínská klasika sladkokyselá ryba:
Tento recept sa snazi byt blizky originalu z juznej ciny aj ked pouziva lacny rybaci fillet marinovany v sojovej omacke a ryzovom vine a anansovy kompot namiesto cerstveho.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čínská klasika sladkokyselá ryba, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nonya
  • Datum vložení: 05.04.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 500 g rybie filety marinada:1 lyzica lahka soja omacka 1 lyzica ryzove vino 1/2 lyzicky 5 koreni zmes 2 lyzice maizena 1 vajicko na obalovanie olej na vysmážanie omacka: 4 lyzice ananásová šťava 4 lyzice voda 2 lyzice ryzovy ocot alebo biely jemny( len jedna) 2 lyzice lahka soja omacka 2 lyzice kečup 2 lyzice ryzove vino shaoxing alebo polosladke desertne 1 lyzica cukor práškový zelenina: 1 cm zazvor cerstvy 1 cibula mala 3 jarna cibulka 1 paprika masita 150 gananasove kusky 100 g fazulove klicky ( mungo ) 1 strucik cesnak sol,mleté čierne korenie 2 lyzice olej rastlinny
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čínská klasika sladkokyselá ryba, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čínská klasika sladkokyselá ryba - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čínská klasika sladkokyselá ryba

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist