|
Recept na Čína III.
Recept na Čína III. je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Čína III. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
40dkg krůtích prsou (kuřecích prsíček),1 pórek.Na marinádu: 4 lžíce oleje, 1 lžička kari, 1 lžička strouhaného zázvoru, 1 lžička strouhané mandarinkové sušené kůry, 1/2 lžičky bílého pepře, špetka chilli koření, 1 lžička ústřicové omáčky, 1 lžička cukru, 1 lžíce solamylu, 2 žloutky, 1 lžíce woršestru, 1 lžička magi,olej na smažení,1dl vody(vývaru).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína III.
Recept na Čína III.: Maso si nakrájíme na dlouhé nudličky a naložíme do marinády aspoň na 24 hodin. Na rozpálené pánvi maso zprudka orestujeme.Podlejeme vodou a 10 minut restujeme,přidáme pórek nakrájený na nudličky,krerý jsme si zprudka na druhé pánvi na oleji 5 minut restovali.Dochutíme,každý jak má rád ,solí.
Poznámka k receptu na Čína III.: Příloha :jasmínová rýže,opečené brambory,opečené čínské nudle.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína III., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Radulinka6 (Radoslava)
- Datum vložení: 27.03.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 40dkg krůtích prsou (kuřecích prsíček),1 pórek.Na marinádu: 4 lžíce oleje, 1 lžička kari, 1 lžička strouhaného zázvoru, 1 lžička strouhané mandarinkové sušené kůry, 1/2 lžičky bílého pepře, špetka chilli koření, 1 lžička ústřicové omáčky, 1 lžička cukru, 1 lžíce solamylu, 2 žloutky, 1 lžíce woršestru, 1 lžička magi,olej na smažení,1dl vody(vývaru)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína iii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína III. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína III.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|