|
Recept na Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
Recept na Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu je zařazen v kategorii mořské plody.
K přípravě Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g chobotnic 1 pórek 1 velké masité rajče 2 dl bílého vína 1 dl olivového oleje palička česneku 1/2 pomeranče 2 lžíce mandlové lámanky pepř, sůl oregano.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
Recept na Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu: Očištěné, omyté a nakrájené chobotnice restujeme na oleji, podlijeme vínem a dusíme cca půl hodiny do měkka. Zvlášť opražíme lámané mandle, česnek a pórek a přidáme k podušeným chobotnicím, spolu s nakrájeným rajčetem, pomerančem, pepřem, solí a oreganem. Dusíme další zhruba čtvrthodinu.
Poznámka k receptu na Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu: Udivila mě ta červená barva šťávy při dušení. Množství chobotnic, zejména po vydušení, se jeví ve vztahu k množství ostatních surovin jako malé. Ale vzhledem k "pachu" rybiny to bylo nakonec tak akorát. Všechny chutě byly rovnoměrně vyvážené.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: clupmi
- Datum vložení: 30.04.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mořské plody
- Suroviny: 500 g chobotnic 1 pórek 1 velké masité rajče 2 dl bílého vína 1 dl olivového oleje palička česneku 1/2 pomeranče 2 lžíce mandlové lámanky pepř, sůl oregano
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chobotnice vulgaris z tichého oceánu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|