|
Recept na Čatní z kaki
Recept na Čatní z kaki je zařazen v kategorii přílohy.
K přípravě Čatní z kaki budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kaki 1 červená cibulka (střední) 1/2pl strouhaného zázvoru 75ml pomerančového džusu 1pl tmavého cukru 1pl oleje 1pl viného octa 2kl garam masala špetka chilli sůl 1-2pl sekaných ořechů.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čatní z kaki
Recept na Čatní z kaki: Cibulku si očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Kaki omyjeme a nakrájíme na hrubo. Na pánev, nebo do hrnce si dáme rozpálit olej, na něm necháme zesklovatět cibulku, přidáme strouhaný zázvor a chvilku restujeme. Zasypeme cukrem který necháme rozpustit a lehce zkaramelizovat. Zalejeme octem, necháme vyvařit, přidáme kaki, koření garam masala, chilli a lehce osolíme, promícháme, zalejeme džusem a 20 minut vaříme. Ořechy na sucho opražíme a vmícháme do odstavené kaki směsy. Můžeme dle chuti dosolit.
Poznámka k receptu na Čatní z kaki: Recept jsem dostala od sousedky, která tuto dobrotu přidávala ke grilovanému masu. Ořechy jsem měla pekanové, ale můžete přidat třeba kešu, nebo para, dle chuti. Džus můžete dle chuti dát i jiný, třeba je dobrý meruňkový.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čatní z kaki, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: nofrona (nofrona)
- Datum vložení: 23.03.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Přílohy
- Suroviny: 2 kaki 1 červená cibulka (střední) 1/2pl strouhaného zázvoru 75ml pomerančového džusu 1pl tmavého cukru 1pl oleje 1pl viného octa 2kl garam masala špetka chilli sůl 1-2pl sekaných ořechů
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čatní z kaki,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čatní z kaki - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čatní z kaki
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|