Recept na Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou
Recept na Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
8 ks těstovinových trubiček canneloni 500 g chřestu 8 velkých plátků šunky 2 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky 400-500 ml mléka 40 g strouhaného parmezánu pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou
Recept na Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou: Chřest oloupeme a 8 minut povaříme v osolené vodě. Vždy po dvou stoncích ho zavineme do plátku šunky a vložíme do canneloni. Canneloni přendáme do vymazaného pekáčku a důkladně je přikryjeme bešamelem, připraveným z másla, mouky, mléka a soli. Posypeme pepřem, strouhaným parmezánem a zapékáme v troubě, rozehřáté na 180°C asi půl hodiny dozlatova.
Poznámka k receptu na Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou: Jak to, že mi utekl tak krásný recept - sezona chřestu se blíží, tak ukládám
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 09.07.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 8 ks těstovinových trubiček canneloni 500 g chřestu 8 velkých plátků šunky 2 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky 400-500 ml mléka 40 g strouhaného parmezánu pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Canneloni s chřestem a parmezánovou peřinkou
|
|