|
Recept na Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem
Recept na Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g filetů z čerstvého candáta 120 g uzeného sýra 120 g uzeného plátkového lososa oregano 3 mladé jarní cibulky i s natí citrónová šťáva sůl, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem
Recept na Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem: Filety z candáta omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Na pánvi rozpálíme olej, na kterém filety po obou stranách opečeme. Opečené filety dáme do zapékací misky, lehce vytřené olejem. Na opečenou rybu poklademe plátky uzeného lososa, posypeme oregánem a strouhaným sýrem. Vše vložíme do trouby na cca 15 minut zapéci. Před podáváním ozdobíme cibulkou. Podáváme s bramborovou kaší, bramborami nebo s pečivem.
Poznámka k receptu na Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem: Ten kdo dá na naši nejchutnější rybu sýr by měl být veřejně pranýřován...Vždyť tím naprosto zabijete chuť této skvělé ryby, nehledě na jedno nepsané kuchařské pravidlo, sýr na rybu NIKDY nepatří...Pochopím to třeba u pangase, to není ryba ale humus sám o sobě a je potřeba jeho chuť něčím přebít, ale proč proboha takhle zprznit candáta?!?
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 17.07.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 500 g filetů z čerstvého candáta 120 g uzeného sýra 120 g uzeného plátkového lososa oregano 3 mladé jarní cibulky i s natí citrónová šťáva sůl, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|