|
Recept na Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka)
Recept na Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka) je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní - redukční.
K přípravě Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 pstruzi bylinky ((oregano, libeček, rozmarýn, tymián - nejlepší čerstvé, přímo ze zahrádky) 2 lžíce másla sůl, drcený kmín, pepř citronová šťáva 1/4 kg mrkve lžíce oleje (ne olivový) 1 cibule hovězí bujon (1/2 kostky do 1/4 l vody z mrkve) 1 dcl smetany sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka)
Recept na Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka): Pstruhy opláchneme, pokapeme citronovou šťávou. Ze všech stran i do bříška osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Bříško naplníme bylinkami. Pekáček vymažeme máslem, vložíme rybky, zbytek másla dáme na ně. Malilinko podlijeme a dáme do trouby péct. Průběžně kontrolujeme - poléváme výpekem, případně ještě podléváme. Pečeme 45 min až hodinku (podle trouby). Mrkvový krém: Celou mrkev očistíme a dáme vařit do vody do měkka. Cibulku si nakrájíme na kostičky a orestujeme na troše oleje do zlatova. Necháme stát. Když je mrkev měkká, slijeme ji - 1/4 l si necháme a rozpustíme v něm bujon. Mrkev s bujonem rozmačkáme, přisypeme cibulku, přilijeme smetanu a elektrickým mixérem rozmixujeme najemno. Dosolíme podle chuti.
Poznámka k receptu na Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka): Recept na mrkvový krém jsem dostala od známé, která také drží dělenku. Jako příloha k masu zatím bezkonkurenčně nejlepší, co jsem zkusila. Dobrou dělenou chuť
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: sunny.sofi
- Datum vložení: 06.10.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní - Redukční
- Suroviny: 2 pstruzi bylinky ((oregano, libeček, rozmarýn, tymián - nejlepší čerstvé, přímo ze zahrádky) 2 lžíce másla sůl, drcený kmín, pepř citronová šťáva 1/4 kg mrkve lžíce oleje (ne olivový) 1 cibule hovězí bujon (1/2 kostky do 1/4 l vody z mrkve) 1 dcl smetany sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|