|
Recept na Bylinková játra s červenou řepou
Recept na Bylinková játra s červenou řepou je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Bylinková játra s červenou řepou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřová játra – asi 450 g, červená řepa - asi 200 g (já měla 3 malé bulky), čerstvý zázvor – asi 10x8 cm, 1 cibule, bazalka, libeček, černý pepř, mletý zázvor, zeleninový vývar – 2 dl a červené víno – asi 3 dl na podlití, tuk na smažení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinková játra s červenou řepou
Recept na Bylinková játra s červenou řepou: Játra nakrájíme na menší kostky, opepříme. Řepu a zázvor nakrájíme na plátky a z obojího asi třetinu dáme stranou. Cibuli nakrájíme na jemno a dáme zpěnit do kastrolu. Opepřená játra vložíme na zpěněnou cibuli a orestujeme. Přidáme mletý zázvor a bylinky, podlijeme vývarem a dusíme do téměř úplného vydušení tekutiny - asi 10 min. Pak přidáme nasekané bylinky, červenou řepu a čerstvý zázvor, podlijeme vínem a dusíme do měkka – asi 15 min. Dochutíme např. ještě solí. Mezitím si odloženou řepu a zázvor nasekáme na malé kousky. Osmažíme ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje, až zázvor hezky zrůžoví – cca 5 min. Případně připravíme podle žížalky ve fritovacím hrnci (Odkaz na recept je v Poznámce). Jako přílohu si uvaříme bramborovou kaši dle našeho oblíbeného receptu.Tu na talíři posypeme smaženými kousky řepy a zázvoru , přidáme játra a baštíme.
Poznámka k receptu na Bylinková játra s červenou řepou: Recept na smažené chipsy z červené řepy podle žížalky http://www.toprecepty.cz/recept/15949-salat-s-hove... Recept vznikl kombinacemi, neb původně to měly být játra s řepou a rýží na způsob rizota, ale rodina chtěla br.kaši.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinková játra s červenou řepou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 05.01.2011
- Počet porcí: 6 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: Vepřová játra – asi 450 g, červená řepa - asi 200 g (já měla 3 malé bulky), čerstvý zázvor – asi 10x8 cm, 1 cibule, bazalka, libeček, černý pepř, mletý zázvor, zeleninový vývar – 2 dl a červené víno – asi 3 dl na podlití, tuk na smažení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinková játra s červenou řepou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinková játra s červenou řepou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinková játra s červenou řepou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|