|
Recept na Bůčkové závitky
Recept na Bůčkové závitky je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Bůčkové závitky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Plátky vyššího libovějšího bůčku bez kosti kysané zelí pepř sůl paprika červená mletá kmín čerstvě nastrouhaný křen olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bůčkové závitky
Recept na Bůčkové závitky: Plátky vepřového bůčku naklepeme, osolíme, popaprikujeme, popepříme, dáme zelí, zavineme a spíchneme jehlou nebo párátkem, vyskládáme do pekáče nebo zapékací mísy vylité olejem. Pokmínujeme a pečeme do červena. Těsně před koncem pečení ještě posypeme mletou červenou paprikou a posypeme čerstvě nastrouhaným křenem nebo křen dáváme až na hotové závitky na talíři. Při pečení nutno asi dvakrát podlít. Obměnou náplně může být párek nebo špekáček. Příloha : brambory, bramborová kaše, ale nejlepší je chleba , protože se dá vytírat výpek, který je dobrý.
Poznámka k receptu na Bůčkové závitky: manzelka pridala do nastrouhaneho krenu smichaneho s jogurtem trosku soli a kavovou lzicku cukru krupice.zavitky maji lepsi chut nejsou tak kysele.Toto mnozstvi je na 25dkg krenu a 50dkg jogurtu.je to skvele jidlo.ivangyudinec@seznam.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůčkové závitky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pbarva
- Datum vložení: 30.06.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Plátky vyššího libovějšího bůčku bez kosti kysané zelí pepř sůl paprika červená mletá kmín čerstvě nastrouhaný křen olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůčkové závitky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůčkové závitky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůčkové závitky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|