|
Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením
Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg bůčku-měla jsem špičku koření Hungaria dle chuti drcený kmín 1 lžíce hladké mouky na zahuštění šťávy 1/2 cibule drcený sušený česnek vývar, nebo voda sůl nádivka: 400 g vytlačené vinné klobásy drcený sušený česnek 1/2 cibule mražený listový špenát, množství dle chuti 1 lžíce koření Hungaria 50 ml smetany strouhanka dle potřeby sůl, je-li třeba-koření je slané, tak opatrně! Hungaria koření obsahuje: paprikové floky, hořčici, cibuli, koriandr, pepř, saturejku, oregano, papriku a sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením
Recept na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením: Nejprve si uděláme nádivku, do mísy si vymačkáme vinnou klobásu, povolený listový špenát, smetanu, koření Hungaria, jemně nakrájenou cibuli, česnek, promícháme a eventuálně dosolíme a podle hustoty přidáme strouhanku, aby byla nádivka pevnější, znovu všechno promícháme a necháme odpočívat. Zatím si připravíme bůček do kterého si uděláme kapsu, pak nasolíme, posypeme kmínem, Hungaria kořením, dáme do pekáče, naplníme nádivkou, spíchneme jehlami na maso. Po stranách dáme pokrájenou cibuli, nalijeme trochou vývaru-vody a dáme péct přikryté na 200 st. Bůček během pečení poléváme výpekem, přidáváme vodu, po hodině rozmícháme mouku ve vodě a nalijeme ke šťávě do pekáčku, promícháme, zvedneme teplotu na 230 st., už nepřikrýváme a tak 30 minut dopečeme na křupavou kůrku a ještě tak 2x přelijeme výpekem.
Poznámka k receptu na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením: Pokud má bůček kůži, tak jí nakrájíme na čtverečky. Doporučuji vyzkoušet. Včera byly opečené vařené brambory, dneska knedlíky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 05.03.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg bůčku-měla jsem špičku koření Hungaria dle chuti drcený kmín 1 lžíce hladké mouky na zahuštění šťávy 1/2 cibule drcený sušený česnek vývar, nebo voda sůl nádivka: 400 g vytlačené vinné klobásy drcený sušený česnek 1/2 cibule mražený listový špenát, množství dle chuti 1 lžíce koření Hungaria 50 ml smetany strouhanka dle potřeby sůl, je-li třeba-koření je slané, tak opatrně! Hungaria koření obsahuje: paprikové floky, hořčici, cibuli, koriandr, pepř, saturejku, oregano, papriku a sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůček plněný vinnou nádivkou se špenátem a maďarským kořením
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|