Recept na Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Recept na Bruschetta s hříbkovou pomazánkou je zařazen v kategorii slané pečivo.
K přípravě Bruschetta s hříbkovou pomazánkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 bageta olivový olej ½ cibule 1PL másla 300g čerstvých(mražených) hřibů 3 PL bílého vína 150ml smetany sůl pepř oregáno 1PL nasekané petrželky 1 stroužek česneku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Recept na Bruschetta s hříbkovou pomazánkou: Nasekanou cibuli podusíme asi 2 minuty na másle. Houby očistíme, omyjeme, větší překrojíme a přidáme je k cibuli, přelijeme vínem a přikryté dusíme 5 až 8 minut. Odebereme 3 lžíce a zbytek rozmixujeme. Vmícháme smetanu a opět povaříme do zhoustnutí. Potom osolíme, opepříme, okořeníme organem a česnek. Přidáme zbývající kousky hub, prohřejeme a jeli třeba podle chuti dokořeníme. Směs navršíme na olivovém oleji opečené plátky bagety a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme horké.
Poznámka k receptu na Bruschetta s hříbkovou pomazánkou: I já bych se natáhlaMňam
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bruschetta s hříbkovou pomazánkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bahula
- Datum vložení: 24.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Slané pečivo
- Suroviny: 1 bageta olivový olej ½ cibule 1PL másla 300g čerstvých(mražených) hřibů 3 PL bílého vína 150ml smetany sůl pepř oregáno 1PL nasekané petrželky 1 stroužek česneku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bruschetta s hříbkovou pomazánkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bruschetta s hříbkovou pomazánkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
|
|