RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Brasírovaná hovězí žebra

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Brasírovaná hovězí žebra, recepty Brasírovaná hovězí žebra, Brasírovaná, hovězí, žebra


Recept na Brasírovaná hovězí žebra

Recept na Brasírovaná hovězí žebra je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Brasírovaná hovězí žebra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1,5 kg hovězích žeber s převahou libového masa (viz foto) marináda: 3 lžíce dijonské hořčice 2 lžíce tekutého medu 6 stroužků česneku 1 lžička vinného octa 2 lžíce olivového oleje 1 lžíce demi glace 1 feferonka (nebo jiná pálivá paprička) 1-2 lžičky sušeného provensálského koření ((tymián, rozmarýn, saturejka, oregano, bazalka) 2 mrkve 2 cibule hovězí vývar 2 bobkové listy 5 kuliček nového koření pepř sůl.

Brasírovaná hovězí žebra
Zvětšit obrázek

Recept na Brasírovaná hovězí žebra

Recept na Brasírovaná hovězí žebra:
Smícháme suroviny na marinádu a naložíme do ní maso. Vložíme do litinového kastrolu, přikryjeme potravinovou fólií a necháme v ledničce marinovat 1-2 dny. Maso vyjmeme, stěrkou z něj setřeme marinádu (ponecháme ji v kastrolu) a opečeme na pánvi s olejem ze všech stran dohněda. I s výpekem vrátíme do kastrolu a přidáme plátky cibule, silnější kolečka mrkve, bobkový list a nové koření. Podlijeme vývarem - cca 1 cm ode dna kastrolu. Kastrol pevně zakryjeme alobalem, přiklopíme pokličkou a vložíme do trouby, rozehřáté na 100°C. Při této pomalé teplotě pečeme 10 hodin, nejlépe přes noc. Pečené maso vyjmeme, zeleninu vybereme děrovanou sběračkou a z povrchu výpeku odstraníme tuk. Výpek poté svaříme na polovinu. Dochutíme a vrátíme zeleninu. Prohřejeme a podáváme s pečivem, nebo s bramborovým pyré.

Poznámka k receptu na Brasírovaná hovězí žebra:
Nevíme si rady,chtěli bychom udělat jablečný štruplet

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brasírovaná hovězí žebra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 19.12.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1,5 kg hovězích žeber s převahou libového masa (viz foto) marináda: 3 lžíce dijonské hořčice 2 lžíce tekutého medu 6 stroužků česneku 1 lžička vinného octa 2 lžíce olivového oleje 1 lžíce demi glace 1 feferonka (nebo jiná pálivá paprička) 1-2 lžičky sušeného provensálského koření ((tymián, rozmarýn, saturejka, oregano, bazalka) 2 mrkve 2 cibule hovězí vývar 2 bobkové listy 5 kuliček nového koření pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brasírovaná hovězí žebra, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brasírovaná hovězí žebra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brasírovaná hovězí žebra

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist