RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Brambory zapečené se zelím a uzeným masem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Brambory zapečené se zelím a uzeným masem, recepty Brambory zapečené se zelím a uzeným masem, Brambory, zapečené, se, zelím, uzeným, masem


Recept na Brambory zapečené se zelím a uzeným masem

Recept na Brambory zapečené se zelím a uzeným masem je zařazen v kategorii bramborová jídla. K přípravě Brambory zapečené se zelím a uzeným masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600g brambor, 350g uzeného masa, 400g sterilované zelí, 50g slaniny, 1x cibule, 250ml zakysané smetany, sůl a drcený kmín, 1 lžička cukru krystal, olej.

Brambory zapečené se zelím a uzeným masem
Zvětšit obrázek

Recept na Brambory zapečené se zelím a uzeným masem

Recept na Brambory zapečené se zelím a uzeným masem:
Brambory uvařte i se slupkou v osolené vodě, nechte vychladnout a oloupejte. Slaninu nakrájejte na kostičky a nechte ji vyškvařit. Osmažte na ní nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte zelí i s nálevem a ochuťte cukrem a kmínem. Podle potřeby podlijte trochou vody a nechte podusit. Zapékací mísu vymažte olejem, dejte do ní třetinu zelí, poklaďte na plátky pokrájenými bramborami a osolte popř. opepřete. Pokračujte vrstvou nakrájeného uzeného masa, pak vrstvěte znovu zelí, brambory, uzené maso, třetí část zelí a poslední vrstvou budou brambory. Vše zalijte rozšlehanou zakysanou smetanou a zapečte v předehřáté troubě asi 30 min. na 180°C.

Poznámka k receptu na Brambory zapečené se zelím a uzeným masem:
Nedávno jsem dělala podobný recept, kde místo zakysané smetany byla šlehačka. Vůbec mi to k zelí nejde, nevím jak udělat aby se při kontaktu s kyselým zelím nesrazila...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brambory zapečené se zelím a uzeným masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: MilosaVerca
  • Datum vložení: 17.05.2013
  • Počet porcí: 4 osoby
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bramborová jídla
  • Suroviny: 600g brambor, 350g uzeného masa, 400g sterilované zelí, 50g slaniny, 1x cibule, 250ml zakysané smetany, sůl a drcený kmín, 1 lžička cukru krystal, olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brambory zapečené se zelím a uzeným masem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brambory zapečené se zelím a uzeným masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brambory zapečené se zelím a uzeným masem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist