|
Recept na Bramborová placka plněná pikantním krůtím masem
Recept na Bramborová placka plněná pikantním krůtím masem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Bramborová placka plněná pikantním krůtím masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na bramborové placky : 4 větší brambory, 2 vejce, kmín, majoránka, sůl, pepř, česnek, hl. mouka, olej na smažení Na krůtí maso s pikantním sosem : 30 dkg krůtího masa, solamyl, koření (co kdo má rád), nejlépe trošku pikantní, špetka mletého zázvoru, špetka kari, tmavá sojová omáčka, čili omáčka pálivá - s tou opatrně, je dost pálivá, 4 ks rajčata, 1 cibule, pórek olej na osmažení masa.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bramborová placka plněná pikantním krůtím masem
Recept na Bramborová placka plněná pikantním krůtím masem: Na bramborové placky si nastrouháme brambory, přidáme ingredience a usmažíme si 2 velké placky do zlatova. Dáme na ubrousek okapat. Na krůtí maso : Nakrájíme krůtí prsa na nudličky a naložíme do trošky oleje s kořením. Necháme marinovat asi 1/2hodiny, poté obalíme v solamylu a vložíme do rozpáleného oleje do woku. Oddělíme jednotlivé nudličky od sebe a slijeme olej. Maso vrátíme do woku a přidáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, pórek na kolečka a oloupaná spařená rajčata na měsíčky. Dusíme až do té doby, než se rajčata rozvaří, mírně podléváme vodou nebo vývarem. Přidáme sojovku a dochutíme čili omáčkou dle potřeby a chuti. Po dovaření si masíčko dáme na připravené bramborové placky. A pak už jen papáme.:)
Poznámka k receptu na Bramborová placka plněná pikantním krůtím masem: Ivuško, vypadá to moc lákavě, určitě to vyzkouším! Posílám bodík
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bramborová placka plněná pikantním krůtím masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Ivusa (Ivana Lexová)
- Datum vložení: 31.10.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Na bramborové placky : 4 větší brambory, 2 vejce, kmín, majoránka, sůl, pepř, česnek, hl. mouka, olej na smažení Na krůtí maso s pikantním sosem : 30 dkg krůtího masa, solamyl, koření (co kdo má rád), nejlépe trošku pikantní, špetka mletého zázvoru, špetka kari, tmavá sojová omáčka, čili omáčka pálivá - s tou opatrně, je dost pálivá, 4 ks rajčata, 1 cibule, pórek olej na osmažení masa
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bramborová placka plněná pikantním krůtím masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bramborová placka plněná pikantním krůtím masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bramborová placka plněná pikantním krůtím masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|