|
Recept na Borůvkový koláč II.
Recept na Borůvkový koláč II. je zařazen v kategorii moučníky - kynuté.
K přípravě Borůvkový koláč II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g hladké mouky, 1 kostka čerstvého droždí, 60 g cukru, 250 ml mléka, 150 g změklého sádla, sůl. Náplň: 1,5 kg borůvek, 4 suchary. Drobenka: 300 g hladké mouky, 125 g cukru, 2 lžičky mleté skořice, 200 g studeného mléka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Borůvkový koláč II.
Recept na Borůvkový koláč II.: Do mísy prosijeme mouku a uprostřed uděláme důlek, kde smícháme droždí s trochou mléka a lžičkou cukru. Necháme vykynout a přidáme zbytek cukru, mléka, sůl a sádlo. Těsto zpracujeme a necháme vykynout. Prohněteme a rozválíme na plech. Suchary nastrouháme a rozdělíme na těsto a poklademe na ně borůvky. Přísady na drobenku smícháme a rovnoměrně rozdělíme na borůvky. Koláč necháme ještě jednou kynout na teplém místě a pak vložíme do předehřáté trouby a pečeme 30-40 minut.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Borůvkový koláč II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 17.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Kynuté
- Suroviny: 500 g hladké mouky, 1 kostka čerstvého droždí, 60 g cukru, 250 ml mléka, 150 g změklého sádla, sůl. Náplň: 1,5 kg borůvek, 4 suchary. Drobenka: 300 g hladké mouky, 125 g cukru, 2 lžičky mleté skořice, 200 g studeného mléka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na borůvkový koláč ii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Borůvkový koláč II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Borůvkový koláč II.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|