RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bagel à la maltská ftira

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bagel à la maltská ftira, recepty Bagel à la maltská ftira, Bagel, , à, la, maltská, ftira


Recept na Bagel à la maltská ftira

Recept na Bagel à la maltská ftira je zařazen v kategorii studená kuchyně. K přípravě Bagel à la maltská ftira budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 bagel půlka 80gramové konzervy tuňáka 3 cherry rajčátka na malé kostičky 1 a půl polévkové lžíce bílých fazolek (z konzervy postačí) troška jarní cibulky nebo pórku na jemno (cca čajová lžička, a měla jsem pórek) 1 polévková lžíce passaty (doporučuju ji opravdu nezaměňovat s protlakem nebo kečupem, ta kyselkavost passaty tomu dodá šmrnc a jistou svěžest) 3 lístky čerstvé bazalky 3 lístky čerstvé máty trocha olivového oleje sůl, pepř.

Bagel  à la maltská ftira
Zvětšit obrázek

Recept na Bagel à la maltská ftira

Recept na Bagel à la maltská ftira:
Bagel jsem překrojila napůl, vrchní si spodní půlku lehce pokapala olivovým olejem a spodek jsem ještě potřela passatou (kdo chce, může i vrchní půlku). V misce jsem smíchala tuňáka, kousky rajčat, fazolky, pórek (nebo jarní cibulku), natrhané lístky bazalky a máty, trochu jsem dochutila solí a pepřem. Směs jsem rozložila na bagel a přiklopila.

Poznámka k receptu na Bagel à la maltská ftira:
Je to takový jednoduchý sandwich, nic přehnaně geniálního, ale je to opravdu dobré. Ujížděla jsem na něm, když jsem byla na Maltě (tento sandwich mě naučil jíst tuňáka). Je to tam dostupné a do toho horka se to poměrně hodí. Toto je úprava k tady dostupné surovině, na Maltě používají svůj vlastní chléb (ftira), který je naprosto úžasný. Lze přidat olivy, kapary, paprika na drobno, klidně i salátová okurka, fazolky se můžou vynechat, máta též, nebo se může přidat ještě petrželová nať. Restaurace od restaurace to každá dělala trochu jinak, toto mám z café&wine baru, kde jsem pracovala. http://hratkyspekaci.blogspot.com/2014/05/bagel-la...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bagel à la maltská ftira, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Kaczik
  • Datum vložení: 14.07.2014
  • Počet porcí: 1
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Studená kuchyně
  • Suroviny: 1 bagel půlka 80gramové konzervy tuňáka 3 cherry rajčátka na malé kostičky 1 a půl polévkové lžíce bílých fazolek (z konzervy postačí) troška jarní cibulky nebo pórku na jemno (cca čajová lžička, a měla jsem pórek) 1 polévková lžíce passaty (doporučuju ji opravdu nezaměňovat s protlakem nebo kečupem, ta kyselkavost passaty tomu dodá šmrnc a jistou svěžest) 3 lístky čerstvé bazalky 3 lístky čerstvé máty trocha olivového oleje sůl, pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bagel à la maltská ftira, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bagel à la maltská ftira - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bagel à la maltská ftira

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist