Recept na Bačovská kuřecí roládka
Recept na Bačovská kuřecí roládka je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Bačovská kuřecí roládka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí prsní řízky 200 g brynzy 150 g anglické slaniny vcelku 2 stroužky česneku olej nebo máslo na opékání hladká mouka pár lžic smetany ke šlehání pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bačovská kuřecí roládka
Recept na Bačovská kuřecí roládka: Maso naklepeme, lehce osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Na každý plátek naneseme vrstvu brynzy, rozprostřeme ji (dobře to jde prsty) a posypeme kostičkami slaniny. Zabalíme do roládek a upevníme nití či párátky. Opékáme na rozpáleném oleji nebo másle asi 15 minut ze všech stran. Opečené maso vyjmeme, výpek zasypeme lžící hladké mouky, zalijeme sklenkou vody, provaříme, dochutíme a přidáme několik lžic šlehačky. Roládky nakrájíme na kolečka a podáváme podlité smetanovou šťávou.
Poznámka k receptu na Bačovská kuřecí roládka: Neměla jsem bohužel anglickou slaninu, tak jsem dala dobré uzené. Dopadlo to na výbornou, skvělý recept
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bačovská kuřecí roládka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 21.12.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí prsní řízky 200 g brynzy 150 g anglické slaniny vcelku 2 stroužky česneku olej nebo máslo na opékání hladká mouka pár lžic smetany ke šlehání pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bačovská kuřecí roládka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bačovská kuřecí roládka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bačovská kuřecí roládka
|
|