Recept na Babiččiny mleté bifteky
Recept na Babiččiny mleté bifteky je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Babiččiny mleté bifteky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g mletého hovězího masa 3 brambory 2 malé cibule 2 lžíce hořčice drcený kmín sůl 6 lžic oleje lžíce vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Babiččiny mleté bifteky
Recept na Babiččiny mleté bifteky: Cibuli oloupeme a nastrouháme (nahrubo). Brambory oloupeme, omyjeme a také nastrouháme. Syrové mleté maso promícháme s nastrouhanými brambory a cibulí, osolíme a okořeníme. Směs důkladně promícháme a naděláme z ní bifteky, které po obou stranách opečeme v rozpáleném oleji. Opečené bifteky vložíme asi na 15 minut do trouby předehřáté na 200°C, ihned ji vypneme a bifteky ve vyhřáté troubě necháme dojít. Podáváme s opečenými brambory nebo smaženými hranolky. Hořčici promícháme s vodou, prohřejeme a nalijeme na jednotlivé porce. Můžeme ozdobit snítkou zelené petrželky a prstýnky syrové cibule.
Poznámka k receptu na Babiččiny mleté bifteky: ZDROJ: kuchařka Recepty z hovězího masa Vhodné pro bezlepkovou dietu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Babiččiny mleté bifteky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Papunka (Eva)
- Datum vložení: 25.02.2010
- Počet porcí: 12 kusů (záleží na velikosti)
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 500 g mletého hovězího masa 3 brambory 2 malé cibule 2 lžíce hořčice drcený kmín sůl 6 lžic oleje lžíce vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na babiččiny mleté bifteky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Babiččiny mleté bifteky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Babiččiny mleté bifteky
|
|