RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem, recepty Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem, Pečený, vepřový, ocásek, celerem, pomerančem


Recept na Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem

Recept na Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 vepřový ocásek, 1 velký celer, 3 stroužky česneku, 1 pomeranč, 3 PL olivového oleje, 1 velká snítka rozmarýnu, 2 Kl sójové omáčky, 200 ml. suchého červeného vína, 200 ml. vývaru, sůl, pepř,.

Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem
Zvětšit obrázek

Recept na Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem

Recept na Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem:
Celer si očistíme a nakrájíme na kostky. Česnek utřeme. Z omytého pomeranče škrabkou na brambory oloupáme kůru, pomeranč rozpůlíme a vymačkáme šťávu. V kastrolu si rozpálíme část oleje a opečeme maso za všech stran. Maso vyndáme na talíř a do kastrolu dáme zbytek oleje. Přidáme celer, který restujeme 3 až 4 min. dokud nezačne hnědnout. Během restování přidáme česnek a nasekaný rozmarýn. K celeru přilijeme sójovou omáčku a víno, necháme přejít varem. Maso a celerový základ dáme do pekáče, zalijeme vývarem a pomerančovou šťávou. Přidáme pomerančovou kůru, osolíme a opepříme. Pečeme přikryté ve vyhřáté troubě na 200°C asi 2 hodiny. Poslední půl hodiny maso pečeme odkryté, aby získalo pěknou barvu.

Poznámka k receptu na Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem:
Příloha šťouchané brambory.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: suslajda (Hana)
  • Datum vložení: 14.12.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 vepřový ocásek, 1 velký celer, 3 stroužky česneku, 1 pomeranč, 3 PL olivového oleje, 1 velká snítka rozmarýnu, 2 Kl sójové omáčky, 200 ml. suchého červeného vína, 200 ml. vývaru, sůl, pepř,
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečený vepřový ocásek s celerem a pomerančem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist