RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pečená ryba ve smetanové omáčce

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pečená ryba ve smetanové omáčce, recepty Pečená ryba ve smetanové omáčce, Pečená, ryba, ve, smetanové, omáčce


Recept na Pečená ryba ve smetanové omáčce

Recept na Pečená ryba ve smetanové omáčce je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Pečená ryba ve smetanové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 filety bílé ryby bez kůže, s minimem kostí (treska, žralok, candát, pangas ap.) 250 g žampionů 2 natvrdo uvařená vejce 600 g brambor 80 g hrubě strouhaného sýra sladší, výrazné chuti (např. Blaťácké zlato, ale i ementál) máslo pepř sůl na smetanovou omáčku: 2 lžíce másla 1 vrchovatá lžíce hladké mouky 150 ml vývaru 150 ml smetany + podle chuti střik octa.

Pečená ryba ve smetanové omáčce
Zvětšit obrázek

Recept na Pečená ryba ve smetanové omáčce

Recept na Pečená ryba ve smetanové omáčce:
Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou zalijeme vývarem, smetanou a dobře prošleháme. Krátce povaříme a dochutíme solí, případně zastříkneme octem a odstavíme. Brambory oškrábeme a nakrájíme na velmi slabounké plátky. Dobře osušíme v utěrce a poskládáme na dno máslem vymaštěné zapékací mísy. Rybí filety osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle. Položíme je na plátky brambor, poklademe plátky vařených vajec a plátky na másle orestovaných žampionů. Zalijeme smetanovou omáčkou a posypeme hrubě strouhaným sýrem (Blaťácké zlato, ementál, cheddar). Vložíme do trouby, rozehřáté na 200°C a zapékáme asi 40 minut. Především kontrolujeme propečenost bramborových plátků.

Poznámka k receptu na Pečená ryba ve smetanové omáčce:
Zdroj: podle kuchařky Co chutná v Evropě, kapitola Ruská a ukrajinská kuchyně

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pečená ryba ve smetanové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 06.02.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 4 filety bílé ryby bez kůže, s minimem kostí (treska, žralok, candát, pangas ap.) 250 g žampionů 2 natvrdo uvařená vejce 600 g brambor 80 g hrubě strouhaného sýra sladší, výrazné chuti (např. Blaťácké zlato, ale i ementál) máslo pepř sůl na smetanovou omáčku: 2 lžíce másla 1 vrchovatá lžíce hladké mouky 150 ml vývaru 150 ml smetany + podle chuti střik octa
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pečená ryba ve smetanové omáčce, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pečená ryba ve smetanové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pečená ryba ve smetanové omáčce

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist