|
Recept na Paštikové koření podle M. Janků-Sandtnerové
Recept na Paštikové koření podle M. Janků-Sandtnerové je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Paštikové koření podle M. Janků-Sandtnerové budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
30g hřebíček 30g muškátový oříšek 15g bílý pepř 8g cayenský pepř (chilli papričky) 15g muškátový květ 15g bobkový list 15g tymián.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Paštikové koření podle M. Janků-Sandtnerové
Recept na Paštikové koření podle M. Janků-Sandtnerové: Vše v hmoždíři utlučeme (rozmixujeme), prosijeme a v dobře uzavřené kořence uschováme Pro sebe jsem si doplnil ještě o: 10g jamajskáho pepře (nové koření) 5g zázvoru do divočiny přidávám i jalovec ...a pokud lze sardelky považovat za koření, pak přidávám i tyto, samozřejmě až do samotné paštiky...
Poznámka k receptu na Paštikové koření podle M. Janků-Sandtnerové: Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím… Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte… Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů… Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Paštikové koření podle M. Janků-Sandtnerové, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: casino
- Datum vložení: 16.01.2015
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 30g hřebíček 30g muškátový oříšek 15g bílý pepř 8g cayenský pepř (chilli papričky) 15g muškátový květ 15g bobkový list 15g tymián
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na paštikové koření podle m. janků-sandtnerové,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Paštikové koření podle M. Janků-Sandtnerové - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Paštikové koření podle M. Janků-Sandtnerové
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|