|
Recept na Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger
Recept na Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg brambor mouka dle potřeby salát rukola cherry rajčátka půlka kedlubny sůl, pepř bazalka,několik proužků červené papriky olivový olej tatarská omáčka/majonéza/některý z kupovaných dresingů...atd. 2-3 filety z pangasse (nakrájené na menší kousky) majoránka sladká nebo pálivá paprika.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger
Recept na Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger: Brambory uvaříme v osolené vodě, scedíme a nastouháme na jemno. Prohněteme s moukou, tak aby vzniklo těsto ze kterého rukou vytváříme placičky. Do těsta podle chuti přidáme sůl a pečeme na sucho v teflonové pánvy, dokud bramboráčky nezezlátnou. Pangasse si den předem naložíme do: několika lžiček majoránky, sladké papriky, soli, pepře a trošky ol. oleje. Na povrchu zaprášíme moukou. Placičky uchováváme eplé zatímco si na pánev nalejeme olej (tak, aby pokryl dno) a smažíme rybu. Hotovou rybu si sundáme na talíř a budeme ji skládat do bramboráčků. Bramboráček potřeme tatarkou, naskládáme lístky rukoly, dáme plátky ryby, opět přiklopíme bramboráčkem potřeným tatarkou a na vrch dáme nastrouhanou kedlubnu se solí a pepřem. Ozdobíme paprikou, rajčaty a bazalkou.
Poznámka k receptu na Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger: Aj ja ukladámMoc zaujímavé aj s tým kalerábom,to by ma nenapadlo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: --ReNi--
- Datum vložení: 11.10.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1 kg brambor mouka dle potřeby salát rukola cherry rajčátka půlka kedlubny sůl, pepř bazalka,několik proužků červené papriky olivový olej tatarská omáčka/majonéza/některý z kupovaných dresingů...atd. 2-3 filety z pangasse (nakrájené na menší kousky) majoránka sladká nebo pálivá paprika
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangass pod brambo-mráčkem alá hamburger
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|