|
Recept na Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou....
Recept na Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou.... je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou.... budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Pangasius limetková kůra + šťáva olej sůl a čerstvě pomletý pepř + cherry rajčata a rukola Příloha: rýže, cibule, bílé víno asi 1,5 dcl, vývar (podle množství rýže), šafrán (ev. kari), sůl, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou....
Recept na Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou....: Jakoukoliv nádobu vytřeme olejem a položíme do ní plátky pangase a z obou stran ho osolíme, opepříme, postrouháme limetkovou kůrou a nakonec zakápneme limetkovou šťávou. Necháme alespoň 15 min. marinovat. Poté zprudka opékáme na pánvi.(je potřeba krátce, ale zprudka, aby se nevysušil a byl křupavý) K tomu si uděláme vedle na pánvi šery rajčata (zprudka opečeme po jedné straně až prasknou) - vyndáme a v pánvi lehce prohodíme rukolu a můžeme lehce osolit. Příloha: Orestujeme cibulku na oleji, přidáme trochu šafránu a zalijeme vínem. Necháme ho vyvařit cca na 1/2 a nasypeme rýži a zalijeme vývarem. Vaříme dokud rýže nevystoupí nad vodu a poté dáme dodělat na 40min do předem vyhřáté na 180°, ale VYPNUTÉ trouby.
Poznámka k receptu na Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou....: Recept je z pořadu Kuchařská pohotovost. Já rýži děla na kari, protože jsem šafrán nesehnala, ale i tak to bylo moc dobré. Nebojte se, že by to bylo suché (kombinace rýže a pangase), rýže takto připravená byla pěkně "šťavnatá".
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou...., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ewwita
- Datum vložení: 29.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Pangasius limetková kůra + šťáva olej sůl a čerstvě pomletý pepř + cherry rajčata a rukola Příloha: rýže, cibule, bílé víno asi 1,5 dcl, vývar (podle množství rýže), šafrán (ev. kari), sůl, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou....,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou.... - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangasius na limetkách s cherry rajčátky a rukolou....
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|