|
Recept na Pangas v medvědím kabátku
Recept na Pangas v medvědím kabátku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pangas v medvědím kabátku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pangas medvědí česnek soľ korenie na ryby citrón maslo papier na pečenie.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pangas v medvědím kabátku
Recept na Pangas v medvědím kabátku: Pangasa necháme rozmraziť, utrieme od vody, posypeme korením na ryby a pokvapkáme citrónom. Necháme odstáť asi hodinu. Listy medvedieho cesnaku umyjeme a položíme na seba - viď foto. Položíme kúsok ryby, osolíme a pridáme kúsok masla. Zabalíme do listov, potom do pečiaceho papiera, uzavrieme špáratkom alebo ihlicou na mäso. Pečieme cca 30 minút, 200 stupňov.
Poznámka k receptu na Pangas v medvědím kabátku: isindy: budem veľmi rada, myslím, že tu nevzbudil pozornosť, pritom som súkromne na recept hrdá, lebo je úplne jednoduchý, výzorovo efektný a mnou vymyslený...ešte som tu dávala pangasa s med. cesnakom a smotanou zapekaný (momentálne ma nenapadne aký názov som mu dala)ale tento je jednoznačne lepší, aspoň tak mi to doma ohodnotili... Zdravím ťa!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangas v medvědím kabátku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 29.05.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: pangas medvědí česnek soľ korenie na ryby citrón maslo papier na pečenie
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangas v medvědím kabátku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangas v medvědím kabátku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangas v medvědím kabátku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|