|
Recept na Panga pod peřinou
Recept na Panga pod peřinou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Panga pod peřinou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg panga ryb, slaninka, syr ementál, cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, vegeta, cesnakové maslo, soľ, mleté čierne korenie, gril korenie, korenie 4 farieb, smotana na varenie alebo kyslá smotana, 50 g masla, 1dl oleja, sezam.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Panga pod peřinou
Recept na Panga pod peřinou: Maslo dáme na panvicu a popražime cibuľu, ktoru sme nakrájali na mesiačiky. Vylejeme na plech a na to dáme okorenenú rybu - okoreníme horeuvedeným korenim. Zamotáme do slaninky, posypeme sezamom a dáme piecť na 180-200st na 15 min. Potom vyberieme a natrieme ju zmesou strúhaneho syra, ktorý sme zmiešali so smotanou. Zapečieme do zlatista.
Poznámka k receptu na Panga pod peřinou:
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Panga pod peřinou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Marjanna (Marianna)
- Datum vložení: 29.11.2008
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1 kg panga ryb, slaninka, syr ementál, cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, vegeta, cesnakové maslo, soľ, mleté čierne korenie, gril korenie, korenie 4 farieb, smotana na varenie alebo kyslá smotana, 50 g masla, 1dl oleja, sezam
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na panga pod peřinou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Panga pod peřinou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Panga pod peřinou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|