|
Recept na Panenka s kari přelivem
Recept na Panenka s kari přelivem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Panenka s kari přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g vepřové panenky sůl, drcený pepř, olivový olej Na přeliv: výpek z masa 50 ml vody 50 ml smetany ke šlehání 1 lžička kari koření sůl dle chuti petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Panenka s kari přelivem
Recept na Panenka s kari přelivem: Maso opláchneme, osušíme, odblaníme a nakrájíme na 2,5 cm silné plátky. Hřbetem ruky je jemně naklepeme, osolíme, opepříme. Na rozehřátou pánev nalijeme trochu oleje, po jeho rozpálení opékáme maso z každé strany maximálně tři minuty. Uložíme na nahřátý talíř. Přeliv: k výpeku z masa, který zbyl na pánvi přiljime vodu, po dvou minutách vše přelijeme do malého kastrolku. Přidáme kari koření, smetanu, sůl, povaříme do zhoustnutí a nakonec přidáme nasekanou petrželkovou nať. Již nevaříme! Maso na talíři přelijeme kari omáčkou. Podáváme se šťouchanými nebo vařenými brambory, s rýží nebo třeba fazolkovými lusky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Panenka s kari přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: danielle72 (Daniela)
- Datum vložení: 27.04.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400 g vepřové panenky sůl, drcený pepř, olivový olej Na přeliv: výpek z masa 50 ml vody 50 ml smetany ke šlehání 1 lžička kari koření sůl dle chuti petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na panenka s kari přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Panenka s kari přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Panenka s kari přelivem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|