|
Recept na Ovocná variace na kapra na černo
Recept na Ovocná variace na kapra na černo je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Ovocná variace na kapra na černo budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,8 kg naporcovaného kapra, mrkev, celer, kořenová petržel celkem 200 g, sušené meruňky, švestky a jablka celkem 300 g, máslo 60 g, loupané posekané mandle 50 g, čtvrt litru červeného vína, sůl, divoké koření, kousek celé skořice.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ovocná variace na kapra na černo
Recept na Ovocná variace na kapra na černo: Kapra osolíme a dáme do ledničky odležet. Mezitím si připravíme zeleninu, kterou pokrájíme na tenké nudličky, sušené ovoce rozkrájíme na kousky a svaříme červené víno se skořicí a divokým kořením. Zeleninu a ovoce naskládáme do zapékací mísy, zalijeme svařeným vínem, ze kterého jsme nejprve scedili koření a dáme do trouby zvolna péct dokud ovoce nezměkne. Potom do zapečeného ovoce a zeleniny naskládáme kapří plátky kůží nahoru a trochu zatlačíme. Na každý kousek kapra položíme plátek másla a posypeme mandlemi. Pečeme v troubě při 180 stupních přibližně 8 až 10 minut. Jako přílohu můžeme použít například dobrý čerstvý chléb.
Poznámka k receptu na Ovocná variace na kapra na černo: Přípravu kapra na černo můžete vidět na videu: http://www.trebonskykapr.cz/kapr-na-cerno-ovocna-v... Prohlédnout si můžete i další variace vánočních receptů na přípravu Třeboňského kapra: http://www.trebonskykapr.cz/kategorie/vanocni-rece...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ovocná variace na kapra na černo, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: trebonskykapr (Ondřej Pastrňák)
- Datum vložení: 13.02.2010
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 0,8 kg naporcovaného kapra, mrkev, celer, kořenová petržel celkem 200 g, sušené meruňky, švestky a jablka celkem 300 g, máslo 60 g, loupané posekané mandle 50 g, čtvrt litru červeného vína, sůl, divoké koření, kousek celé skořice
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ovocná variace na kapra na černo,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ovocná variace na kapra na černo - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ovocná variace na kapra na černo
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|