Recept na Olomoucký šumajstr
Recept na Olomoucký šumajstr je zařazen v kategorii luštěniny.
K přípravě Olomoucký šumajstr budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g krup 200 g bílých fazolí 2-3 cibule 2-3 stroužky česneku 1 balení tvarůžků pažitka tymián sůl, pepř olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Olomoucký šumajstr
Recept na Olomoucký šumajstr: Kroupy i fazole si předem namočíme. Poté slijeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Na pánvi rozehřejeme olej a na jemno nakrájenou cibuli osmažíme, po chvilce přidáme na plátky nakrájený česnek a smažíme dozlatova. Tvarůžky nastrouháme na hrubém struhadle a smícháme s cibulkou a luštěninami. Dochutíme pažitkou a špetkou tymiánu.
Poznámka k receptu na Olomoucký šumajstr: Zdeněk:Že jsou zdravé ,je pravda i nyní, ale levné, se nyní říct nedá. Jinak recept může být dobrý, i když dost výbušný.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Olomoucký šumajstr, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BarboraR
- Datum vložení: 08.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Luštěniny
- Suroviny: 200 g krup 200 g bílých fazolí 2-3 cibule 2-3 stroužky česneku 1 balení tvarůžků pažitka tymián sůl, pepř olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na olomoucký šumajstr,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Olomoucký šumajstr - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Olomoucký šumajstr
|
|