|
Recept na Olivový ne kaviár, ne tapenada
Recept na Olivový ne kaviár, ne tapenada je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Olivový ne kaviár, ne tapenada budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
•černé olivy ve slaném nálevu •olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Olivový ne kaviár, ne tapenada
Recept na Olivový ne kaviár, ne tapenada: Opatrně, ne příliš na jemno, rozmixovat olivy a doředit olejem na pastu. Použití: Jen tak, jako pomazánka na bílé pečivo nebo na opečené tousty. Lze dozdobit vejci na tvrdo, rajčaty, majonézou, citronem, cibulí, česnek bych použil raději na ochucení toustu aby vynikl rozdíl v chuti; nebo jako kontrastní přízdoba na obložené chlebíčky, talíře, mísy… Velké oblibě se těší "kaviár" jen nepatrně šmrncnutý nějakou rybí příchutí (tuňáková pasta, rybí nebo ústřicová omáčka) Na obrázku "kaviár" se zakysankou a kaviárem z capelin
Poznámka k receptu na Olivový ne kaviár, ne tapenada: Zdroj: http://www.labuznik.cz/recept/carodejny-olivovy-ne... Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíše to do komentářů, tak se asi neurazím… Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte… Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů… Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Olivový ne kaviár, ne tapenada, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: casino
- Datum vložení: 08.05.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: •černé olivy ve slaném nálevu •olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na olivový ne kaviár, ne tapenada,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Olivový ne kaviár, ne tapenada - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Olivový ne kaviár, ne tapenada
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|