|
Recept na Okoun nilský s bylinkovým máslem
Recept na Okoun nilský s bylinkovým máslem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Okoun nilský s bylinkovým máslem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g filet okouna nilského bylinkové máslo MEGGLE sůl, slunečnicový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Okoun nilský s bylinkovým máslem
Recept na Okoun nilský s bylinkovým máslem: Filet z okouna, rozdělíme na dvě stejné porce a to příčně, aby byla zachována cca 2-3 cm výška masa. Filety bohatě osolíme a necháme cca 2 hodiny v chladu odležet. Na rozpálenou pánev nalijeme trochu slunečnicového oleje – necháme hodně rozpálit a zprudka z jedné strany opečeme. Po opečení do barvy lahodící našemu oku, opatrně otočíme a opékáme již na mírnějším plamenu i z druhé strany. Na vrchní stranu filetu – již opečenou, naneseme větší množství (cca polévkovou lžíci bylinkového másla) a necháme ho rozpustit a tím také lehce dochutíme filet okouna. Po opečení necháme ještě filátka krátce odpočinout a poté podáváme s přílohou – americké brambory.
Poznámka k receptu na Okoun nilský s bylinkovým máslem: Vynikající ryba - všem doporučuji. Zakoupeno v Intersparu cena filetu 400g (54,-Kč). Bylinkové máslo Meggle v tubě velmi praktická a dobrá věc (Interspar 40,-Kč). Rybu jsem chtěl co nejvíce ve vlastní chuti což se povedlo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Okoun nilský s bylinkovým máslem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 23.04.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 400 g filet okouna nilského bylinkové máslo MEGGLE sůl, slunečnicový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na okoun nilský s bylinkovým máslem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Okoun nilský s bylinkovým máslem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Okoun nilský s bylinkovým máslem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|