|
Recept na Ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem
Recept na Ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 větší kuřecí prso, řapíkatý celer /celý balíček/, 5 chilli sterilovaných papriček , 1 malá cibule, 4 stroužky CZ česneku, 2-3 vrchovaté lžíce rajského protlaku /Lidl - bez konzervantů ve skleničce/, olivový olej, worcester, pepř, sůl, 1 malá bílá paprika, 1 malá červená kápie nebo půlka větší, kvalitní mražená zelenina/ je dražší, ale vyplatí se/, špagety..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem
Recept na Ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem: Nejprve nakrájíme cibulku na měsíčky a česnek na plátky. Na olivovém oleji nejprve osmahneme cibuli a k závěru přidáme česnek a opékáme do růžova. Kuřecí prso nakrájíme na hranolky a přidáme k cibuli s česnekem. Osolíme, opepříme a ze všech stran orestujeme. Zastříkneme worčestrem. Přihodíme nakrájené chilli papričky. Řapíkatý celer nakrájíme na měsíčky, obě papriky na kousky a přidáme společně s rajským protlakem k masu. Přihodíme půl pytlíku mražené kvalitní zeleniny. /já měla z Lidlu/ Orestujeme a zastříkneme vodou nebo vývarem. Krátce povaříme. Zelenina musí krásně křupat. Podáváme se špagetami posypanými sýrem:-)
Poznámka k receptu na Ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem: Aničko, udělala jsi mě nesmírnou radost, že jsi recept vyzkoušela a hlavně, že Vám chutnal Díky za fotečku
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BILKOVAI (Iveta Bílková)
- Datum vložení: 19.04.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 větší kuřecí prso, řapíkatý celer /celý balíček/, 5 chilli sterilovaných papriček , 1 malá cibule, 4 stroužky CZ česneku, 2-3 vrchovaté lžíce rajského protlaku /Lidl - bez konzervantů ve skleničce/, olivový olej, worcester, pepř, sůl, 1 malá bílá paprika, 1 malá červená kápie nebo půlka větší, kvalitní mražená zelenina/ je dražší, ale vyplatí se/, špagety.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ohnivé kuřecí prso s řapíkatým celerem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|