|
Recept na Nilský okoun „MALAYSIA“
Recept na Nilský okoun „MALAYSIA“ je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Nilský okoun „MALAYSIA“ budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g filet nilského okouna sůl, citron, máslo sáček mražené zeleniny Malaysia (Findus) sáček mražených ochucených brambor Country.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nilský okoun „MALAYSIA“
Recept na Nilský okoun „MALAYSIA“: Filet z okouna nakrájíme na porce cca 5 x 5 cm, posolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme cca 2 hodiny odležet v chladu. Do pánve dáme olej a po jeho rozpálení vložíme mražené předsmažené brambory s příchutí koření Country (tzv. americké brambory). Po osmažení brambor do ochuceného oleje od koření z brambor vkládáme na menší kousky nakrájeného okouna. Osmaženou rybu odložíme na ubrousek, aby ji „opustil“ přebytečný tuk. V kastrolku si na oříšku másla orestujeme zeleninou směs Malaysia, kterou lehce osolíme a opepříme. Na talíř si dáme na skus připravenou zeleninovou směs, na kterou pokládáme opečenou rybu, která získala díky koření z oleje po osmažených bramborách velmi lahodnou chuť. Příloha opečené americké brambory s kořením Country.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nilský okoun „MALAYSIA“, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 02.06.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 200 g filet nilského okouna sůl, citron, máslo sáček mražené zeleniny Malaysia (Findus) sáček mražených ochucených brambor Country
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nilský okoun „malaysia“,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nilský okoun „MALAYSIA“ - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nilský okoun „MALAYSIA“
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|