|
Recept na Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Recept na Nadívaná prsíčka s máslovými brambory je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Nadívaná prsíčka s máslovými brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 velká kuřecí prsa (cca 600g) 1 lžíce oleje sůl, pepř 600g oloupaných brambor 2 lžíce másla pažitka nádivka: 1 grahamový (celozrnný) rohlík 1 vejce 1 šalotka nebo menší cibule 1 stroužek česneku hrst petrželky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
Recept na Nadívaná prsíčka s máslovými brambory: Troubu si dáme předehřát na 200°C. Rohlík si kupte předem, protože by měl být 1-2dny starý. Nakrájíme ho na menší kostičky, přidáme jemně nakrájenou šalotku, žloutek, prolisujeme česnek a z bílku vyšleháme sníh. Do rohlíkové směsi přidáme nasekanou petrželku, důkladně promícháme. Lehce osolíme, opepříme a opatrně vmícháme sníh. Kuřecí maso prsty naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme. Rozdělíme nádivku a pevně srolujeme. Můžeme zpevnit párátkem, jehlou nebo provázkem. V pánvi si rozpálíme olej a rolky na něm zprudka zatáhneme ze všech stran. Přendáme na pekáček, na pánev si nalijeme sklenku vody, abychom odlepili ze dna výpeček a vše vlijeme k masu. Pečeme v troubě cca 20-30min (podle velikosti rolek). Zatímco se maso peče, oloupeme brambory, nakrájíme na kostičky a uvaříme do měkka. Scedíme, přidáme nasekanou pažitku a opatrně vmícháme máslo, ale abychom z brambor neměli kaši. Nyní už jen stačí vše naservírovat a můžeme papat. Do výpeku z masa můžete přidat lžíci másla kvůli konzistenci, ale to dělám jen málokdy.
Poznámka k receptu na Nadívaná prsíčka s máslovými brambory: http://www.facebook.com/MishkaDiary Víkend se blíží a sním nový recept na nedělní oběd, který uspokojí i náročného muže.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nadívaná prsíčka s máslovými brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: MishkaCZ
- Datum vložení: 20.07.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 velká kuřecí prsa (cca 600g) 1 lžíce oleje sůl, pepř 600g oloupaných brambor 2 lžíce másla pažitka nádivka: 1 grahamový (celozrnný) rohlík 1 vejce 1 šalotka nebo menší cibule 1 stroužek česneku hrst petrželky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nadívaná prsíčka s máslovými brambory,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nadívaná prsíčka s máslovými brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nadívaná prsíčka s máslovými brambory
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|