|
Recept na Nadívaná holoubátka
Recept na Nadívaná holoubátka je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Nadívaná holoubátka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 ks holoubat 1 ks cibule 1 ks rohlíku, veky či housky 2 ks vejce 2 PL mléka 10 dkg slaniny trochu másla sůl, mletý pepř, kmín celý, muškátový oříšek případně vnitřnosti z holoubátek, jarní cibulka, papričky, čerstvá petržel.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Nadívaná holoubátka
Recept na Nadívaná holoubátka: Nádivka: Do nádoby, kterou si vyberete :-) ( třeba mísa ), dáme najemno nakrájenou cibuli ( můžete dát i červenou, kvůli barvičkám ), na kostky nakrájené pečivo, přidáme mléko, vejce,osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek. Do základu nádivky můžete pro barevnost a chuť přidat najemno nakrájené vnitřnosti, jarní cibulku, petržel aj. Směs promícháme. Holoubátka opláchneme, osolíme, naplníme připravenou směsí. Přes křidélka poklademe plátky slaniny, aby se nám nepřipalovala. Klademe do pekáče na máslo, slaninou dospod. Nakonec holoubata posypeme kmínem. Podlijeme vývarem ( nebo vodou ) a dáme péci do předehřáté trouby cca. na 180 stupňů, 60 min. Během pečení otočíme a podléváme. Můžeme podávát se zelím, knedlíkem či jen s bramborem.
Poznámka k receptu na Nadívaná holoubátka: Maso je jemné a výtečné
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Nadívaná holoubátka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Ynuahs
- Datum vložení: 23.05.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 4 ks holoubat 1 ks cibule 1 ks rohlíku, veky či housky 2 ks vejce 2 PL mléka 10 dkg slaniny trochu másla sůl, mletý pepř, kmín celý, muškátový oříšek případně vnitřnosti z holoubátek, jarní cibulka, papričky, čerstvá petržel
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na nadívaná holoubátka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Nadívaná holoubátka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Nadívaná holoubátka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|