|
Recept na Můj zapékaný květák ve hřbetu
Recept na Můj zapékaný květák ve hřbetu je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Můj zapékaný květák ve hřbetu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 střední květák, 2 cibule, 3 vejce, 1 smetana 12%, 100 g nastrouhaného sýra, 100 g nivy, 200 g měkkého salámu(gothaj), 100 g anglické slaniny, hlíva ústřičná, 1 syreček, pažitka, strouhanka, pepř, sůl, sůl, olej..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Můj zapékaný květák ve hřbetu
Recept na Můj zapékaný květák ve hřbetu: Květák si uvaříme ve slané vodě do poloměkka(já vařím sen před, aby byl studený)a nasekáme ho. Na oleji si osmažíme cibulku do zlatova, přidáme osmažit anglickou slaninu, nakrájenou hlívu a stáhneme s plotýnky. Posekaný květák si dáme do mísy, kde budeme všechno míchat, dáme k němu osmaženou cibuli, hlívou s anglickou slaninou, nastrouháme sýry(eidam,niva,syreček)a salám. Ochutíme pepřem, solí, dáme pažitku, pořádně promícháme, přidáme strouhanku, aby masa byla hustší a přendáme do formy hřbetu, nebo pekáčku, který vymažeme olejem. Potom si do smetany rozšleháme vajíčka a květák zalijeme, dáme péct do předem vyhřáté trouby a je upečeno, až je vrch zahnědlý.
Poznámka k receptu na Můj zapékaný květák ve hřbetu: Jak jinak, než experimentování a co jsem si mohla ze surovin dovolit.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Můj zapékaný květák ve hřbetu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 18.10.2009
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 1 střední květák, 2 cibule, 3 vejce, 1 smetana 12%, 100 g nastrouhaného sýra, 100 g nivy, 200 g měkkého salámu(gothaj), 100 g anglické slaniny, hlíva ústřičná, 1 syreček, pažitka, strouhanka, pepř, sůl, sůl, olej.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na můj zapékaný květák ve hřbetu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Můj zapékaný květák ve hřbetu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Můj zapékaný květák ve hřbetu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|