|
Recept na Moje musaka
Recept na Moje musaka je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Moje musaka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g mletého hovězího cca 6 brambor 3 rajčata 4 bílé papriky 1 lilek strouhaný sýr červená paprika pepř rozmarýn tymián sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Moje musaka
Recept na Moje musaka: Orestovat maso, osolit, okořenit, přidat tymián (1 lžička) a rozmarýn (půl lžičky). Oloupané syrové brambory nakrájet na tenké plátky a 3/4 z nich dát na dno zapékací misky vymazané máslem. Osolit a opět posypat špetkou rozmarýnu a tymiánu. Na brambory dát pokrájená rajčata, vymačkaný pokrájený lilek, a pokrájené papriky. Malinko osolit. Na to dát maso, ze kterého sleju tuk, aby se jídlo netopilo v omastku. Jako poslední vrstvu dát zbytek posolených brambor. Dát zapékat na 220 na 45 minut. 10 minut před koncem hojně zasypat sýrem a dát znovu do trouby. Na dně misky se vytvoří hodně zeleninové štávy, kterou musaku ještě polívám.
Poznámka k receptu na Moje musaka: Pro naši rodinu (která lilek opravdu nemusí) je to výborné zpracování, chutnalo nám, takže určitě někdy zopakuji
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Moje musaka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rimanka
- Datum vložení: 31.10.2010
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500g mletého hovězího cca 6 brambor 3 rajčata 4 bílé papriky 1 lilek strouhaný sýr červená paprika pepř rozmarýn tymián sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na moje musaka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Moje musaka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Moje musaka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|